mickeyisamouse.nl

News !

een frisse start

maken in het nieuwe jaar is altijd leuk, al is het weer moeilijk om een leuke vakantieperiode af te sluiten. We hebben vorig weekend zo waar in onze 'achtertuin' kunnen schaatsen ! Ons goede voornemen voor 2009 is nog meer genieten van elkaar en alle leuke dingen die we ondernemen. Het zijn toch de kleine dingen die het doen, hoor ! 

fijne feestdagen !

Lieve allemaal, wij wensen jullie heeeeeele fijne feestdagen en

voor 2009 veel plezier en gezondheid !!

 

(p.s wij zijn alvast op wintersport geweest in de ardennen afgelopen

weekend)

heerlijk avondje ...............

was gekomen, avondje van sinterklaas hebben we gevierd met de 3 grote neven (die doodleuk de sint cadeaus voor bedilu en biruk in de woonkamer

deponeerde, de volgende ochtend zei Bediu 'dat het pakpapier van sint hetzelfde was als waar de neven mee binnen kwamen, maar even heel snel een draai aan gegeven, and he still is a believer !). Het weekend lekker met al het nieuwe speelgoed gespeeld en 'de brief voor de koning' in onze thuisbios bekeken.  En hupsakee, alle pietpakken en dvd's weer naar zolder en xmas here we come !

wintertijd !

Vorige week ingegaan, en ik denk dat de wintertijd (is de 'echte' tijd

trouwens) beter bij ons past. Lekker op tijd wakker worden (en ja dat

wel , op tijd weer onder de wol). Eerst (buiten) het huis voor Halloween (ja in een nieuwbouwwijk wordt halloween gevierd en geen sint maarten) versierd en nu alweer de eerste 'december'lichtjes. De jongens hebben

in de herfstvakantie weer skicursus gevolgd, en tja moeders moest er dus

ook aan geloven (afgelopen donderdag eerste les). Ben al bij dezelfde lift als Biruk (slik). No pictures please !

1,2,3,4 komt er nog wat van......

5,6,7,8 we wachten al zo lang.Het is weer veel te lang geleden, maar nu Biruk dan ook naar school is, en huis en tuin (bijna) helemaal klaar zijn (alhoewel nog een hoop werk hoor de tuin winterklaar maken, vooral als het zulk mooi herfstweer is en je nog lekker met een bakkie in de tuin kunt zitten) is het moment aangebroken om weer wat aktiever te worden op onze family site. Ik hoop dat mijn trouwe fans af en toe nog een blik werpen om in ieder geval te zien dat www.mickeyisamouse uit zijn zomerslaap ontwaakt is. Lieve lezers, welcome back !

het is weer voorbij .......

die mooie meivakantie, maar gelukkig nog een zomer
vakantie in het verschiet. Samen met de familie Ongkiehong een lang pinksterweekend in Belgie doorgebracht. De kinderen hutten bouwen, in fonteinen zwemmen, heuvels bedwingen. De mannen hebben vele kilometers gefietst.  Nou we hebben niet echt stilgezeten. We hebben van elke zonnestraal genoten,

jullie ook ?!?

here comes the sun !

Maandag zijn ze (4 man sterk) aan de slag gegaan
met de tuin. Hierbij alvast een sfeerfoto (niet onze
tuin hoor), is n.l. nog een beetje een zandbak met al
een beetje onze  nieuwe tuin. Bij deze ben je van de
zomer uitgenodigd om te komen bubbelen (niet zoals
'bubbelen' in champagne maar zoals in jacuzzi !). Laat die
zomer maar komen dan hoeven wij niet meer naar Ibiza,
maar toch maar weer twee weekjes geboekt.
p.s.: travertin tegels zijn verkocht, een hele aardige man die zei normaal alleen een pen op te pakken heeft zich
een heel weekend in het zweet gewerkt, en is wel vier
keer op en neer gereden, maar is er heel blij mee.

13 in een dozijn !

Vandaag is het onze dertiende trouwdag. The sous chef heeft erg zijn best gedaan en een prachtig cadeau voor mij gekocht !! We're happy together, so happy together !

darth vader meets powerranger

Tja, in 'outerspace' kom je nog weleens tot verassende ontmoetingen. Het was 'carnavale' in Belgie. Bedilu heeft met open mond naar de optocht staan kijken, bijna in trance zo mooi vond hij het allemaal. En Biruk vond het heerlijk om confetti te 'smijten' naar alle praalwagens.

1 jaar .......................

geleden kwamen wij met Biruk aan op schiphol. Zoals jullie op deze site konden meebeleven is er heel veel gebeurd in 1 jaar. Biruk hoort helemaal bij ons en wij bij hem. Als ik zeg mamma is zo blij met jou, dan slaat hij zijn armpjes om me heen en drukt me stevig tegen zich aan en zegt dan 'ikke blij'. Net vertelde ik hem, gefeliciteerd biruk je bent nu 1 jaar in Nederland, toen zei hij 'nee, birukkie 3 jaar !
page loading