mickeyisamouse.nl

Gastenboek

161 berichten, 17 pagina's 
«  10  11  12  13  » 
02-02-2007
Geplaatst door: mascha

WEER LEKKER THUIS

WELKOM THUIS
Zo aan de berichten hier te lezen zijn jullie veilig thuis gekomen met zijn viertjes.Wat heerlijk voor jullie geniet er lekker van.

Groetjes Alex Mascha en Mekdes

02-02-2007
Geplaatst door: Macspek

Wat een prachtige zoon!!!

In het echt is hij nog mooier en liever,
wat een mooi ventje en wat zagen jullie er mooi en gelukkig uit met z'n viertjes,
heel veel geluk met en van Biruk en grote broer Bedilu.
Liefs,
Marleen, Marlon, Demi en Tim

31-01-2007
Geplaatst door: Mitzy

Family!!

Lieve Iris, wat een ontzettend leuke site!! Wat een mooie foto's van jullie kids. Ik wens jullie een hele goeie reis naar huis en heel veel geluk samen!
Liefs Mitzy

31-01-2007
Geplaatst door: Micha

Biruk

Hé zus,zwager en neven!
Eindelijk is het dan zover,erg gelukkig dat alles zo voorspoedig verloopt en kan me voorstellen dat je gauw naar huis wilt om echt de family uit te hangen!
Verheug me op vrijdagochtend! Geniet ze daar nog Tot vrijdag!

31-01-2007
Geplaatst door: barbara

bijna thuis!

Lieve Iris en mannen, Wat leuk zeg om dit allemaal zo te lezen! Ik had zondag al een berichtje gezien en dacht net, na de kinderen naar school te hebben gebracht, kijken of er weer wat op staat. En ja hoor! Wat een lieve verhalen over Biruk, jullie zijn nu echt met zijn viertjes! Het lijkt uit de verhalen alsof hij in die paar dagen toch al heel snel aan jullie gewend is geraakt...fijn. Tot maandag op school waarschijnlijk en een goede terugreis! veel, liefs voor jullie van barbara

30-01-2007
Geplaatst door: Nicoli

Lieve Iris wat zal dat een bijzonder moment zijn geweest toen jullie dat mooie mannetje in jullie armen mochten sluiten. Voor Bedilu ook heel special om terug te zijn in Ethopie. Heerlijk bijna weer terug naar huis. Ontzettend leuk om alles zo te volgen.

30-01-2007
Geplaatst door: mascha

happy familly

Hallo lieve mensen
Wat een prachtige foto van jullie nieuwe kanjer. Wat fijn dat we van hier uit jullie een beetje kunnen volgen.Tja het enige wat je nu nog wil is lekker naar je eigen huis en je eigen familie en vrienden.Nog 2 nachtjes en dan komen jullie lekker naar huis met zijn viertjes. Nog eventjes volhouden.Die bruiloften hadden wij ook bijna elke avond wel in de tuin van het Golf hotel.En ja 1700 man is ook heel gewoon,ik vond het een heel raar idee mensen in pak en de duurste auto,s.En zodra je de straat op liep kreeg je wel een heel ander beeld.Maar wel heel leuk om het mee te maken.Nou de groeten weer uit boskoop.En geniet er nog even van daar met zijn viertjes.
Alex Mascha en Mekdes

29-01-2007
Geplaatst door: Lucaa

De vierde foto naar benden

Bij de vierde foto van 'the little chef' staat wel bij bedankt julia voor deze mooie foto Maar die foto heb ik gemaakt

28-01-2007
Geplaatst door: Knopies

YEAHHHHH!!!!

Lieve familie!!!

We wensen jullie gezin al het geluk van de wereld!!! Een hele goede reis naar Home, Sweet Home!!!

Liefs van ons

28-01-2007
Geplaatst door: Xandra Hans David Ma

eindelijk samen!!!!

Lieve I, B, B & B: Wat heerlijk om je nieuws te lezen en de foto van de mannen te bewonderen. De komende dagen wensen wij jullie veel goede momenten samen toe. liefs, Xandra Hans Max en David