mickeyisamouse.nl

Gastenboek

161 berichten, 17 pagina's 
«  » 
14-11-2007
Geplaatst door: Petita

foto's ben benieuwd of het lukt!

/Users/petitavanrijthoven/Desktop/PIC_0019.JPG/Users/petitavanrijthoven/Desktop/PIC_0018.JPG

07-11-2007
Geplaatst door: Xandra

verhuizen.......

Lieve allemaal,
Als er iets is waar ik een hekel aan heb... juist, verhuizen. Wij zijn nu bijna 4 jaar geleden verhuisd, en de laatste dozen zijn nu echt weg, maar dat heeft wel even geduurd! Heel goed dat je opruimt en weggeeft(gooit). Had ik niet gedaan, in elk geval niet consequent genoeg, en dat heb ik geweten. Heel veel sterkte in deze zware tijden. Ik mail je apart over onze afspraak. Heb trouwens als iets gekocht voor in het nieuwe huis, dus aan nieuwe spullen komen jullie wel!
liefs, Xandra
PS: Wat een schitterende foto van vroeger.. wat leuk om Wil en Bert te zien in hun jonge jaren, heel mooi!

18-10-2007
Geplaatst door: Margot

afrikaans tempo

Hoi Iris,
Hoe is het? Dat van dat afrikaanse tempo komt ons bekend voor!Bij Naomi komt het woord "haasten" ook niet in haar woordenboek voor ( en dan vooral smorgens ). Gelukkig houdt ze meer van dansen ipv voetballen!
groetjes Margot

07-10-2007
Geplaatst door: Philip McGoldrick

Kortfilm

Beste,

Ik heb even naar jullie site gekeken en ben erg onder de indruk van jullie avonturen. Ik plaats dit bericht omdat ik op zoek ben naar kleine Ethiopische acteurs :D die voor een kortfilm van het RITS(filmschool) in Brussel zouden willen acteren. Ik ben op zoek naar een kindje, tussen de 4-8 jaar die twee daagjes in november de superster zou willen zijn op de filmset Er is uiteraard een vergoeding/beloning aan vast!! De film noemt Ethiopia en gaat over een kindje dat zich nog niet echt thuisvoelt na adoptie. Het thema past perfect bij jullie en zou een toffe nieuwe anecdote kunnen zijn op jullie site. Denk er eens over na, je kan me mailen of bereiken op 0032 (0)494297952. Alvast bedankt! Philip

05-10-2007
Geplaatst door: Iris

voor hennie en saskia

Ff een berichtje voor mijn trouwe lezers. Hen wij gaan lekker bijkletsen in Belgie (hoezo een uur!) en Saskia wat is het voor jou een spannende tijd, heerlijk van genieten hoor ook al wil je het liefst Yara nu in je armen sluiten. Op naar de volgende mijlpaal: de rechtbankuitspraak.

05-10-2007
Geplaatst door: Hennie

10.000 bezoekster

Hoi Ris en de B'tjes

Ik ben misschien niet de 10.000 bezoekster maar ik heb misschien wel 1000 keer gekeken.

En positief blijven we altijd wel (hè Iris).

Samen huilen en daarna samen lachen.

xxx
Hennie

04-10-2007
Geplaatst door: Saskia

de 10.000ste bezoeker

Hoi Iris en the rest of te fam.
Nou misschien ben ik wel de 10.000ste bezoeker, kben benieuwd hoor. Met ons gaat alles prima de rechtbank in ET gaat as maandag open dus dan wachten op de zitting en dan eindelijk weg, weg naar onze lieve kleine Yara. Ze hoort er zo bij nu. Kben al erg aan het nestelen zullen we maar zeggen, alles moet schoon en opgeruimd. We wachten nog even maar dan eindelijk, eindelijk na al die lange tijd.
Greets en het gaat je goed.
En postive IN negative OUT, kheb het ook gezien en klinkt wel goed zo'n uitspraak.

16-06-2007
Geplaatst door: Hennie

adoptie

Hoi Iris,

Wat fijn dat die mensen uit Ethiopie in Nederland op bezoek zijn. Ze zien nu heel goed hoe fijn het voor de kinderen is dat ze in Nederland zijn. Misschien kan het dan voor de "nieuwe"adoptie ouders dan wat sneller gaan.

groetjes

Hennie en het tuig

08-06-2007
Geplaatst door: Saskia

Grenzeloos Verlangen

Hoi Iris,
In 1 woord geweldig he, die uitzending gisteravond. Wij hebben met grote ogen alles wat we zagen opgeslokd. Wat een spannend idee dat wij straks daar ook zo onze kleine mogen krijgen. "Overigens nog niets gehoord, de nagels hebben het zwaar te verduren deze dagen".
Maar wat een geweldige, hoopvolle uitzending was het zeg. Moet voor jullie toch ook wel heel apart zijn om dit alles weer zo terug te mogen zien.
Wij hebben in ieder geval genoten van dit mooie verhaal.
Groetjes en hopenlijk tot snel, met goed nieuws, hi hi.
Saskia

07-06-2007
Geplaatst door: mascha

fosterhome

WAUW WAUW wat was dit geweldig om te zien zeg.Tranen met tuiten prachtig prachtig.Je beleeft alles weer he? En je herkent ook een aantal mensen tjonge wat is dit super.Nou de groetjes weer en misschien tot 16 juni.
Groetjes a en m en MEKDES